Tijdregistratie

 

Tijd is geld: uw uren en de uren van alle medewerkers in uw organisatie hebben een prijs. De financiële gezondheid van uw bedrijf hangt sterk af van de nauwkeurige registratie van gewerkte uren, voor verloning en facturatie. Als uw organisatie groeit en u toch op ieder moment helder zicht wilt houden op de gewerkte uren, heeft u een geautomatiseerd tijdregistratiesysteem nodig.

PC-Time®Geïntegreerde software

PC-Time® bewijst zich al jarenlang, elke dag registreren vele duizenden mensen hun werktijden met PC-Time®. Het is een compleet en flexibel systeem voor tijdregistratie gecombineerd met toegangscontrole. De krachtige rekenmodule zorgt voor een feilloze verwerking van uw cao- en bedrijfsreglementen. Ook verlof en verzuim kunt u direct in PC-Time registreren en verwerken. Of met PC-Time®Web digitaal aanvragen en door de leidinggevende laten accorderen. Elke branche kan PC-Time® inzetten, de software sluit perfect aan op het HRM- en Payroll- systeem. Bovendien kan PC-Time® ook integreren met de systemen van uitzendorganisaties; correcte uitbetaling en facturering gegarandeerd!

 

Tijdregistratie

 

PC-Time®Web

PC-Time®Web geeft u de perfecte tool in handen om uw medewerkers en leidinggevenden taken rond tijdregistratie en verlof te laten uitvoeren. Dit betekent een aanzienlijke taakverlichting voor de personeelsafdeling. Zo kan bijvoorbeeld de medewerker online verlofaanvragen, gewerkte uren doorgeven en alle saldi zelf overzien. Alles wat een medewerker aanvraagt of muteert, moet door de leidinggevende worden geaccordeerd. Veel bedrijven gebruiken deze tool voor verlof en registratie van overwerk. Het systeem is geschikt voor IPad/Galaxy Tab en andere mobiele apparaten.

lees meer

 

PC-Time®Werkorder registratie

U moet, om realistische facturen voor projecten samen te stellen, exact weten wie hoeveel uren waaraan heeft gewerkt. De kostenplaatsmodule geeft u een haarscherp beeld van waar de uren van orders, projecten of kostenplaatsen op geboekt zijn. Door de flexibiliteit van de module kunnen medewerkers hun tijden boeken op orders, projecten, kostenplaatsen. Dit levert alle Business intelligence rondom de uren en kan eenvoudig worden verwerkt in WMS- en ERP-systemen