Sleutelbeheer doet u natuurlijk met ProxSafe van ATPS

 

Geautomatiseerd sleutelbeheer

De proxSafe® Keymanager sleutelkasten zijn ontworpen voor het beheren van sleutels en/of kostbaarheden zoals telefoons en laptops. Het systeem kan stand-alone worden gebruikt maar ook worden opgenomen in een bestaande netwerkomgeving. Dit zorgt voor een veilige en geautoriseerde uitgifte! Met de standaard bijgeleverde Web-Based software kunt u precies zien wie, wanneer, welke sleutel heeft meegenomen. Daarnaast kunt u precies de rechten bepalen natuurlijk per persoon en per sleutel. Rekent u maar eens na of het voor uw organisatie interessant is om over te stappen naar geautomatiseerde sleuteluitgifte.

 

Uitvoeringen

Er zijn diverse uitvoeringen leverbaar:

  • proxSafe®Mini
  • proxSafe®Maxx
  • proxSafe®Flex
  • proxSafe®Racx
  • proxSafe®Pillar​
  • ProxSafe®bancx

sleutelbeheer

proxSafe® Maxx

De proxSafe Maxx beschikt over 32 sleutelposities (max. 1024) en een rolluik dat automatisch opent en sluit. Dankzij het stijlvolle design past de Maxx in elke omgeving, met name bij een receptie. Iedere sleutel wordt aan een keytag bevestigd die vergrendeld wordt in een proxCilinder. De proxCilinder kan iedere keytag contactloos en 100% betrouwbaar identificeren. Alle sleutelacties aan de intelligente terminal worden vastgelegd in de Web-Based software.

 

proxSafe® Flexx

De proxSafe Flexx kan flexibel worden ingericht met panelen van 8, 16 of 32 sleutelposities. U kiest een behuizing en vervolgens kunt u de kast gefaseerd inrichten. In feite groeit het systeem mee met de behoefte van de organisatie. De sleutels kunnen in dit systeem zowel compact als ruim geplaatst worden. Standaard zijn er behuizingen leverbaar voor 32, 64, 128 en 256 positie's met doorzichtige polycarbonate deur, metalen deur of zonder deur. De panelen kunnen ingebouwd worden in iedere denkbare behuizing van 19 inch. Het systeem kan vervolgens weer gekoppeld worden aan een andere proxSafe. U kunt de kasten door elkaar gebruiken op basis van één database systeem.

 

Bekijk de ondertstaande video voor meer informatie

 

klik hier om de video op YouTube te bekijken