Urenadministratie van ATPS

Met behulp van een ATPS tijdsregistratiesysteem, is de urenadministratie voor het gehele bedrijf eenvoudig en overzichtelijk te regelen.

Met een PC-Time voor Windows van ATPS tijdsregistratiesysteem wordt de urenadministratie van uw bedrijf zeer overzichtelijk. ATPS ontwikkelt al jaren de meest toonaangevende systemen voor tijdsregistratie, toegangsbeveiliging en bedrijfsplanning. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, bij ATPS uit Ede vindt u het systeem dat perfect aansluit op uw wensen.

 

ATPS al jaren gespecialiseerd in tijdsregistratie

Al vele jaren is ATPS zeer gespecialiseerd in het ontwikkelen van handige en overzichtelijke systemen voor tijdsregistratie en toegangsbeveiliging. De systemen worden zo flexibel en betrouwbaar mogelijk ontwikkeld, zodat ze perfect geschikt zijn voor ieder type bedrijf. Ook kunt u bij ATPS onder meer een oplossing voor tijdregistratie vinden, dat in elk bedrijf toegepast kan worden. Met dit systeem houdt u de urenadministratie van uw werknemers zo overzichtelijk en helder mogelijk. Zo kunt u in dit systeem alle uren registreren, inclusief kostenplaatsregistratie. Ook kunt u per persoon de snipperdagen, vakantiespreiding, Atv-dagen en variabele werktijden vastleggen, waardoor de manager voor een lange periode de urenadministratie in een handig overzicht te zien krijgt en kunnen projecten eenvoudig worden gepland. De systemen van ATPS hebben als voordeel dat ze op ieder bedrijf toegespitst kunnen worden. De servicemedewerkers van ATPS kunnen het systeem namelijk volledig aan de hand van uw wensen inrichten.

Ook bieddt ATPS tal van opties voor toegangsbeveiliging, dus kijk snel eens verder op deze website!

Contact

Met behulp van een tijdsregistratiesysteem van ATPS, wordt de urenadministratie van alle medewerkers binnen het bedrijf eenvoudig en overzichtelijk gemaakt. Als u vragen of opmerkingen heeft over de systemen binnen het assortiment, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0318 - 644 200 of e-mailadres  verkoop@atps.nl. U kunt ook online informatie aanvragen

 

Vraag informatie aan | Neem contact op met ATPS | Stuur een e-mail