urenregistratie

 

{Met een tijdsregistratiesysteem van ATPS, heeft u de urenregistratie van alle werknemers in het bedrijf overzichtelijk in één datasysteem.}

 

De urenregistratie van het gehele bedrijf kan op eenvoudige en overzichtelijke wijze worden geregeld aan de hand van een tijdsregistratiesysteem van ATPS. Wij ontwikkelen al vele jaren de meest toonaangevende systemen op het gebied van tijdsregistratie en toegangsbeveiliging, en kunnen ieder bedrijf de perfecte mogelijkheden bieden op het gebied van onder meer werktijdsregistratie, planning, tijdscontrole en keymanagement.

 

Tijdsregistratie

ATPS ontwikkelt al talloze jaren de meest toonaangevende systemen op het gebied van tijdsregistratie en toegangsbeveiliging. Wij hebben een groot aantal systemen, zodat u ervan verzekerd bent dat wij ook voor uw bedrijf het perfecte systeem in huis hebben. Zo hebben wij onder meer een groot aantal  HYPERLINK "http://www.atps.nl/pg-26936-7-66113/pagina/oplossingen_-_tijdsregistratie.html" tijdsregistratiesystemen, die geschikt zijn voor ieder type bedrijf. Met deze systemen heeft u zaken als de urenregistratie van uw personeel volledig op orde. Dit systeem biedt u alle functionaliteiten voor de registratie van alle gemaakte uren, inclusief kostenplaatsregistratie. Ook Atv-dagen, snipperdagen, flexibele werktijden en vakantiespreiding kan in dit systeem worden meegenomen. Met de diverse rapportages die het systeem kan uitdraaien krijgt u een helder overzicht van de gemaakte uren per persoon of per ploeg. Onze servicemedewerkers kunnen het systeem totaal naar uw wens en volledig toegespitst op uw bedrijf installeren. Wij bieden u ook diverse opties op het gebied van  HYPERLINK "http://www.atps.nl/pg-26936-7-66112/pagina/oplossingen_-_toegangscontrole.html" toegangsbeveiliging, dus kijk snel eens verder naar de mogelijkheden.

 

Contact

Door gebruik te maken van een tijdsregistratiesysteem van ATPS, kunt u de urenregistratie binnen uw gehele bedrijf helder en overzichtelijk houden. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of over de systemen in ons assortiment? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0318 - 644 200 of e-mailadres  HYPERLINK "mailto:verkoop@atps.nl" verkoop@atps.nl. U kunt ook via deze website  HYPERLINK "http://www.atps.nl/pg-26936-7-66118/pagina/informatie_-_informatie_aanvragen.html" informatie aanvragen over ons bedrijf!