urenverantwoording

 

{Door een PC-Time voor Windows tijdsregistratiesystem van ATPS te gebruiken, houdt u zaken als urenverantwoording helder en overzichtelijk.}

 

Met behulp van een tijdsregistratiesysteem van ATPS, kunt u verschillende zaken, zoals urenverantwoording, eenvoudig regelen. Ons bedrijf ontwikkelt al jaren de meest toonaangevende systemen voor onder meer toegangscontrole, tijdsregistratie, planning en keymanagement. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, bij ons vindt u te allen tijde het perfecte systeem.

 

Tijdsregistratie

ATPS is uw specialist op het gebied van het ontwikkelen van overzichtelijke systemen voor tijdsregistratie en toegangscontrole. Wij creëren vele PC-Time voor Windows systemen, die vooral kenmerkend zijn op het gebied van hun flexibiliteit en betrouwbaarheid. Met deze systemen kunt u vele verschillende zaken eenvoudig regelen. Zo heeft u met een  HYPERLINK "http://www.atps.nl/pg-26936-7-66113/pagina/oplossingen_-_tijdsregistratie.html" tijdsregistratiesysteem bijvoorbeeld nooit meer problemen op het gebied van de urenverantwoording van uw medewerkers. Met dit programma kunt u eenvoudig en helder alle uren die uw medewerkers maken registreren, inclusief kostenplaatsregistratie. Ook onder meer Atv-dagen, flexibele werktijden, vakantiespreiding en snipperdagen kunnen in dit systeem worden meegenomen. U kunt verder alle informatie in diverse rapportages eenvoudig presenteren. Zo heeft u te allen tijde een helder overzicht van de tijdsregistratie van uw gehele bedrijf. Onze systemen zijn prima geschikt voor ieder bedrijf. Onze supportmedewerkers kunnen het systeem aan de hand van uw wensen voor uw bedrijf op maat inrichten. Wij kunnen u ook diverse systemen leveren op het gebied van  HYPERLINK "http://www.atps.nl/pg-26936-7-66112/pagina/oplossingen_-_toegangscontrole.html" toegangsbeveiliging!

 

Contact

Met een tijdregistratiesysteem van ATPS heeft u nooit meer problemen op het gebied van de urenverantwoording van uw werknemers. Als u meer informatie over ons bedrijf of over onze systemen wenst, kunt u contact met ons opnemen via 0318 - 644 200 of  HYPERLINK "mailto:verkoop@atps.nl" verkoop@atps.nl. U kunt daarnaast ook online  HYPERLINK "http://www.atps.nl/pg-26936-7-66118/pagina/informatie_-_informatie_aanvragen.html" informatie aanvragen!