ATPS heeft de perfecte tijdregistratiesoftware voor ondernemers

Een goed tijdregistratiesysteem zorgt voor een nauwkeurige tijdsplanning. En dit zorgt voor tijdswinst. En systemen die tijdswinst boeken leveren geld op voor u als ondernemer. ATPS is leverancier van PC-time. De ideale tijdregistratie software voor verlofaanvraag, digitaal bijhouden van de gewerkte uren enz. Bovendien werkt de tijdregistratie software op diverse tablets, zoals iPad, Galaxy Tab en andere mobiele apparaten.

Tijdregistratiesystemen van ATPS bruikbaar voor iedere onderneming

ATPS ontwikkeld voor alle ondernemers in Nederland een professioneel tijdregistratie systeem. Het bedrijf is gespecialiseerd in toegangsbeveiliging, tijdregistratie en planning en kan u helpen in de informatievoorziening van uw organisatie.  ATPS heeft in eigen huis het PC-Time voor Windows systeem ontwikkeld, wat ieder bedrijf de mogelijkheid biedt de productiviteit binnen uw organisatie te verhogen.

Laat uw medewerkers werken met PC-Time Web

ATPS is uw specialist op het gebied van het ontwikkelen van overzichtelijke systemen voor tijdsregistratie en verlofregistratie. Het bedrijf uit Ede ontwikkeld PC-Time voor Windows systemen. Het tijdregistratie systeem (PC-Time) kenmerkt zich door zijn flexibiliteit en betrouwbaarheid. Met PC-Time kunt u vele verschillende zaken eenvoudig regelen.