Op zoek naar goede planning software?

Voor snel en gemakkelijk een planning maken kiest u voor de planningssoftware van ATPS

Automatische Tijdregistratie en Planning Systemen (ATPS) beheert en onderhoud perfecte planning software voor ondernemers. Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een professionele oplossing voor personeelsplanning software dat uw bedrijf veel tijd en geld bespaart? Dan kan ATPS u helpen en ondersteunen.

Met het planningssysteem hebben managers een goed overzicht

Met behulp van een planningssysteem van ATPS, hebben managers een nauwkeurig en helder overzicht van de beschikbaarheid van het personeel. Met behulp van een planningssysteem van ATPS, is de tijdsplanning van het hele bedrijf overzichtelijk. De systemen zijn uitstekend inzetbaar bij bedrijven uit iedere branche.

Tijdsplanning

Bij ATPS kunt u als ondernemer terecht voor werktijdregistratie, planning, salariskoppelingen, en toegangsbeveiliging. Maar ook voor een uitgebreid tijdregistratie plansysteem is ATPS uw partner. Het invoeren van vakantiedagen en vrije dagen is eenvoudig te doen en ook variabele werktijden houdt u gemakkelijk bij. Dit zorgt voor een overzichtelijk beeld van alle uren dat een medewerker aanwezig en afwezig is inclusief een overzicht van de kostenplaatsregistratie. De rapportages zijn bovendien eenvoudig uit te printen en kunnen zo op overzichtelijke wijzen worden gepresenteerd. Iedere manager heeft hier enorm voordeel bij. En heeft een uitstekend overzicht over de beschikbaarheid van zijn personeel over een lange periode en kan zijn projecten op deze manier goed inplannen.

Online roosters bekijken door alle medewerkers

ATPS is leverancier van MyChecks. Iedere medewerker kan met MyChecks via het internet inloggen op de webmodule. Vervolgens krijgt iedere medewerker een overzicht te zien van het Planningsrooster. Roosterplanning is perfect geregeld met MyChecks. Meer informatie over MyChecks.

Maatwerk gemaakte plansystemen

De service van ATPS gaat ver. Zo kan het bedrijf uit Ede op maat plansysteem software voor uw onderneming realiseren. Hiermee kunt u de volledige tijdsplanning van uw gehele bedrijf overzichtelijk registreren. Met de maatwerk personeelsplanning software is het mogelijk om per medewerker of gehele groepen medewerkers een overzichtelijke planning te maken. Het bijhouden en registreren van ATV-dagen, vrije dagen en vakantiedagen is eenvoudig te organiseren en zorgt voor een helder overzicht. Het zorgen voor een juiste vakantiespreiding is hierdoor snel geregeld.

Het op maat maken van de planning software zorgt voor flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor zijn de planningsystemen geschikt voor iedere type bedrijf.Bekijk hier diverse referenties