Maakt u al gebruik van de PROX Safe keymanager van ATPS?

Keymanagement wordt een stuk overzichtelijker en eenvoudiger met de PROX-Safe keymanager van ATPS.

Keymanagement

ATPS uit Ede is leverancier van diverse toepassingen van keymanagement. Het bedrijf is al jaren toonaangevend op het gebied van de ontwikkeling van tijdregistratie systemen en toegangscontrolesystemen. Daarnaast is ATPS ook gespecialiseerd in sleutelbeheer software.

Sleutelbeheer met PROX-Safe keymanager

De intelligente Prox-safe keymanager geeft iedere ondernemer direct overzicht en controle over de sleutels die in omloop zijn. Tevens kunnen kostbaarheden zoals telefoons, tankpassen, gereedschap en apparatuur eenvoudig worden beheerd. De sleutelbeheer software registreert perfect wie welke sleutel heeft meegenomen of heeft teruggebracht. Alle sleutels zijn dus ten alle tijden traceerbaar. Meer informatie over PROX-Safe keymanager.

Maak snel en eenvoudig sleutel beheer rapporten

Het in kaart brengen van het sleutelbeheer is eenvoudig te regelen met Prox-Safe van ATPS. Aansluitend kunt u rapportages uitprinten die u inzicht geven in het sleutelgebruik.

De keymanger van ATPS is in meerdere uitvoeringen leverbaar. Klik  hier voor de diverse beschikbare uitvoeringen van ProxSafe.