ATPS heeft de juiste urenregistratie software

Het registreren en bijhouden van het aantal gewerkte uren is belangrijk. Het is de manier om u te verantwoorden voor de werkzaamheden die u hebt verricht. Maar het registreren van de uren is niet leuk om te doen. Maar het vergeten van het invullen van de gewerkte uren kan vervelende gevolgen hebben. Wat dacht u van minder uitbetalen. ATPS biedt uitkomst met perfecte software voor uw urenregistratie.

 

Urenverantwoording eenvoudig regelen.

Nauwkeurig en regelmatig invullen van de gewerkte uren is dus van belang. Met behulp van een tijdsregistratiesysteem van ATPS, kunt u verschillende zaken, zoals urenverantwoording, eenvoudig regelen. Het bedrijf uit ede ontwikkelt al vele jaren in eigen huis perfecte systemen voor uw urenverantwoording.
 

Urenregistratie bijhouden. Bij ATPS doet u dat in één database

Met de urenregistratie en tijdregistratie software van ATPS kunt u voor alle werknemers binnen het bedrijf de uren bijhouden, eenvoudig en overzichtelijk in één database. Wanneer de werknemers de uren registratie inleveren, voert u deze in zijn geheel in één keer in. Vervolgens krijgt u van alle medewerkers een totaal beeld in één overzicht. Wel net zo gemakkelijk.
 

Urenadministratie gemakkelijk en overzichtelijk regelen

Met een tijdsregistratiesysteem van ATPS is de urenadministratie voor uw gehele bedrijf gemakkelijk en overzichtelijk te regelen. Met een PC-Time voor Windows van ATPS tijdsregistratiesysteem wordt de urenadministratie van uw bedrijf zeer overzichtelijk. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, bij ons vindt u het systeem dat perfect aansluit op uw wensen.
 

Meer informatie over het bedrijf ATPS uit Ede

De urenregistratie van het gehele bedrijf kan op eenvoudige en overzichtelijke wijze worden geregeld aan de hand van een tijdsregistratiesysteem van ATPS. ATPS ontwikkeld al vele jaren de meest toonaangevende systemen op het gebied van tijdsregistratie en toegangsbeveiliging, en kunnen ieder bedrijf de perfecte mogelijkheden bieden op het gebied van onder meer werktijdsregistratie, planning, tijdscontrole en keymanagement.