ATPS Bezoekersregistratie software

Met de bezoekersregistratie software van ATPS is uw gehele bedrijf voorzien van een goede beveiligingscontrole. Bovendien is dit alles eenvoudig en overzichtelijk te regelen.
 

Iedereen maakt gebruik van een toegangscontrole pas

De systemen van ATPS werken eenvoudig. Iedereen die uw pand regelmatig bezoekt (werknemers enz.) voorziet u van een toegangscontrole pas, welke op naam is geregistreerd. Zo weet u precies wie en wanneer aanwezig is in het pand van uw onderneming en is de bezoekersregistratie goed geregeld. De toegangscontrole druppel of badge is voor iedere werknemer gemakkelijk mee te nemen.
 

Toegangscontrole software van ATPS in eigen huis ontwikkeld

ATPS is vakkundig in de ontwikkeling van systemen voor toegangsbeveiliging, planning en tijdsregistratie. Bij het ontwerpen van deze systemen letten zij voornamelijk op flexibiliteit en betrouwbaarheid, zodat de systemen toepasbaar zijn bij iedere onderneming. Met een PC-Time toegangscontrolesysteem van ATPS kunt u de rechten van iedere medewerker, en elk ander persoon, bepalen voor elke specifieke ruimte in uw gebouw. Zo kunt u eenvoudig bepalen wie, waar en wanneer toegang krijgt. Dit kunnen ruimtes binnen het gebouw zijn, maar ook voor parkeerterreinen en ruimtes voor of achter het gebouw kunnen zo eenvoudig beveiligd worden.

Het voordelige aan de systemen is dat ze in elke branche toepasbaar zijn. U geeft aan hoe u uw systeem wilt gebruiken, en de supportmedewerkers van ATPS kunnen het systeem volledig op uw organisatie aanpassen.